Posts

Showing posts from December, 2014

end of semester examinations.

"Okay?"
"Yes, doing good In shaa Allah"

Esok final exam. For this short semester. And I'll have a paper to slice and smack down tomorrow. Tutorials chapter 1-6 semua madam dah pulangkan. I thought of revising the tutorials ONLY. Boleh tak? 😁

Dalam hari-hari yang genting ni, family aku semua busy angkut barang sana-sini. Bah besar tahun ni. Nenek aku dekat temerloh sana dah tak dapat dihubungi. Maklang aku cakap talian elektrik dekat kampung dah putus. Ramai yang bergelap, yang ada generator, dapatlah lampu kipas. Semalam, helikopter ada datang kampung aku, hantar stacked of makanan, pakaian, selimut, medicine and macam macam lagi. Risau. Serius risau.

Aku call mama, call abah.

"Abah, semua okey?" "Ma, semua okey?"
"Okey je. Kitorang stay dekat sekolah ni ha. Awak study lah elok elok. Nak exam kan"

'Okey' tu macam manalah agaknya. Makan apalah agaknya mak ayah adik adik aku dekat sana. Aku siap ber'pasta', ber'c…