Posts

Showing posts from January, 2016

Officially 20 and life must go on

Image
Dah lama tunggu towards the end of December. Hahaha and finally I'm 20. Yeayy. So am I supposed to be happy? Lol.

So apa nak cerita? Pasal celebrations.

The clock stroke 12.00 midnight and there I was kidnapped from Nurani Café to the roadside. Siapa punya plan lah ni buat prank tepi jalan (Ooppss!). Malu oii. Kesian sesiapa yang kena dukung I bawak tepi simpang masuk desasiswa. Dahla in the middle of midnight group discussion pasal Pneumonia dengan Hanif and Fisya. Rupanya Hanif dengan Fisya collaborate dengan the Ladies Ahak for the prank. Hahaha baik punya plan >.<

So macam biasalah kena simbah air, ditepek tepung berbungkus bungkus dan yang paling tak menariknya bila dibaling telur. Busuk baq hang! Dahla sweater kuning aku jadi mangsa keadaan. Haishh anak anak ni. Kalau nak prank, make sure bagitau dulu. Eh?

At night, my roommies and Naimah treated me for a Western dinner at Lugano Kubang Kerian. Yeah. Makan free beb! Waffles and Spaghetti.

On Saturday, Migui and Wawa b…